Tfb0tadr7i8am5yer0me

Respirația Hawaiană Manna

Manifestă ce dorești cu Respirația Manna

   Watch Promo

Acest exercitiu practic de respiratie, ne permite sa captam cantitati mari de energie, pe care hawaienii Kahuna o numesc “Manna”. De fapt, acest exercitiu pe care il aplicam in ThetaHealing, vine din Hawaii.

Aceasta este o meditatie ghidata de mine, Cristina Hlusak si un exercitiu profund de respiratie. Dureaza 10:14 minute si ajuta la Manifestarea aspectelor pe care le doresti.

Scopul acestui exercitiu este ca, printr-un proces aplicat de respiratie, sa manifesti tot ce iti doresti. Aceasta respiratie ajuta la conexiunea cu Sinele tau Divin, Eul Superior.

Iata cum poti sa procedezi pentru a pune in practica exercitiul de respiratie „hawaiana Manna”

Cel mai bine este sa faci acest exercitiu in natura.

Pentru a face acest exercitiu, trebuie sa alegi un lucru pe care il doresti sa-l manifesti.

Inscrie-te acum la cursurile noastre Theta Healing oferite de mine, Cristina Hlusak, Fondator si Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania din 2008.

Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak.


Your Instructor


Cristina Hlusak
Cristina Hlusak

Ma numesc Cristina Hlusak. Practic ThetaHealing din 1998.

In 2008 am deschis drumurile transformarii in Romania, aducand in tara aceste minunate tehnici - ThetaHealing.

Dorinta mea este sa te pot ajuta. Sa-i inspir pe cei interesati sa creada in propria lor putere si aceea a universului din care fac parte si sa inteleaga ca, desi suntem diferiti, suntem cu totii conectati.

Acesta este darul meu: sa te ajut sa descoperi minunata putere in tine.

Am descoperit calea mea, constientizand ca sunt diferita de majoritatea oamenilor, prin simplul fapt ca inteleg lucrurile intr-un mod diferit.“stiu in inima mea si sufletul meu ca sunt doar un vehicul pentru un scop mare, Divin.” Cristina Hlusak

"Fie ca acest site sa fie o lumina care sa straluceasca acolo unde este intuneric. Fie ca aceste cursuri online sa te poata ajuta, sa te ghideze sa iti regasesti pacea interioara si universala, sa iti deschida drumurile catre prosperitate, armonie si impliniri. Fie ca acest Blog sa te ajute sa faci lumea mai frumoasa. Fie ca la aceste cursuri online sa inveti cum sa fi mai aproape de Dumnezeu si de Ingerii Sai. “ Cristina Hlusak

"Cristina Hlusak este o persoana minunata - si in interior si in exterior. Privind viata sa, pot spune ca a fost condusa intr-o directie in care s-a dedicat sa schimbe credintele oamenilor despre viata." Claudia S


Course Curriculum


  Respiaratia Hawaiana
Available in days
days after you enroll

Get started now!