Curs Video - Blocajele manifestărilor

Ce poate bloca realizările dorințelor tale

In acest video oferit de Cristina Hlusak, Fondator ThetaHealing Romania, poti sa intelegi procesul ThetaHealing, precum si Manifestarea si Abundenta cu Vianna Stibal.

Aceasta inregistrare de circa 14 minute contine, de asemenea, meditatia ThetaHealing a Viannei Stibal.

Acceseaza aici acest video ThetaHealing Manifestare si Abundenta cu Vianna Stibal.

In acest video vei intelege ca:

 • Tot ceea ce manifestam noi in viata noastra se reflecta in fiecare afirmatie, gand si actiune.
 • Luam fiecare decizie bazandu-ne pe reflexia in oglinda a ceea ce alegem noi sa cream.
 • Ceea ce gandim si spunem influenteaza direct manifestarea noastra, fie ca ea este in beneficiul sau in detrimentul nostru.
 • Cea mai mare provocare atunci cand vrem sa manifestam ceva in viata noastra este aceea de a hotari ce ne dorim cu adevarat.

Noi ne cream propria realitate si este posibil sa manifestam cele mai bune lucruri pe care ni le poate oferi Universul; dar mai intai trebuie sa hotaram ce ne dorim in viata.

Cand incepem sa vorbim despre abundenta si cum sa o cream in viata noastra, este important sa ne dam seama ce anume ne blocheaza.

Unul dintre aspectele care blocheaza abundenta sunt resentimentele.

In acest video, Vianna Stibal impartaseste experienta studentilor ei, despre cum se manifesta resentimentele si de ce este important sa eviti cand ai resentimente.

Pentru multi, resentimente din trecut, cauzate de abuzuri fizice, psihice sau emotionale, sunt greu de uitat. Altii trebuie sa faca un efort constient de a uita anumite resentimente si de a merge mai departe in viata.

Pentru a putea crea in cele mai elevate si mai bune conditii folosind Starea Theta, trebuie sa te eliberezi de emotii negative.

Este greu sa mentinem energia iubirii neconditionate atunci cand avem resentimente.

Respectarea urmatoarelor principii este importanta in oricare dintre manifestarile si abundentele create prin undele Theta.

 • Noi ne cream propria realitate.
 • Sa ne gandim inainte de a cere ceva. S-ar putea sa obtinem exact ce ne dorim.
 • Avem voie sa manifestam doar in propria viata.
 • Sa stim foarte clar ce dorim.
 • Sa formulam foarte exact ceea ce cerem.
 • Trebuie sa stim exact ceea ce vrem, „cuvant cu cuvant”, si sa exprimam ceea ce dorim „cuvant cu cuvant” in rugaciunea de manifestare.
 • Sa avem grija de cuvintele spuse si de formele-gand transmise, caci acestea pot crea manifestari in viata proprie, fie bune, fie rele. Ceea ce spunem si gandim ne creeaza viata.
 • Sa fim constienti ca este posibil sa existe blocaje la anumite niveluri, in legatura cu ceea ce dorim sa manifestam.

Invata cum sa manifesti tot ceea ce doresti in viata ta, la cursul ThetaHealing Manifestare si Abundenta, predat de mine, Cristina Hlusak, Fondator si Reprezentant Oficial ThetaHealing in Romania din 2008.

Vino alaturi de noi. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum la urmatoarele Cursuri ThetaHealing cu mine, Cristina Hlusak.


Your Instructor


Vianna Stibal
Vianna Stibal

Course Curriculum


  Blocajele Manifestarilor
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

This course is closed for enrollment.